Over kliekjes

Op het papiertje na ben ik zo goed als afgestudeerd. Ik heb de Hotelschool gedaan op een veel te dure school in Hilversum. Woon inmiddels vijf jaar in Amsterdam en heb voorheen één jaar in Utrecht gestudeerd en gewoond.  Ik verdiep mij graag in e-commerce  maar werk in de toeristische sector. Deze pagina heet ‘over kliekjes’ maar dat is absoluut niet mij bijnaam.

Op de zondagen deed ik aan hockey maar we zijn onlangs met hele team gestopt. Nu kan ik de zondagen mooi besteden aan een wedstrijdje Ajax voor de televisie als mijn vriendin mij dit gunt. Wat ze meestal wel doet.

Dankzij mijn vriendin ben ik drie kilo afgevallen (gezond eten) en zit ik al tijden op het geweldige gewicht van net boven de 90 kilo. Ik ben 1.93 lang dus het aantal kilo’s is prachtig in verhouding.

Ben een heel sociaal persoon. Kan goed luisteren naar andere maar geef ook heel graag mijn mening. Kan slecht tegen onzin en heb een klein hart. Met mij valt altijd te lachen en dat gebeurd dan ook. Ik sta altijd op voor een oudere dame of heer in bus, tram, trein of metro. Heb bijna nooit een ochtendhumeur zolang mensen niet storend zijn in de ochtend. Ik aard goed in een nieuwe groep mensen en maak snel vrienden.

Ik ben niet gelovig maar respecteer wel andere religies. Mijn vriendin is Christelijk. Ik heb twee keer op de VVD gestemd maar tijdens de laatste stemronde zette ik kruisje bij Pechtold.

De meeste muizekstromingen interesseren mij  en kan niet zingen. Ik kijk acht series tegelijk en borrel graag met vrienden. Ik heb geen vaste haarstijl want ik krijg het nooit hetzelfde als de dag ervoor. Ben redelijk ijdel maar dat blijkt eigenlijk nergens uit. Mijn ouders zijn gescheiden en bij mijn moeder en stief-(stom woord)-vader hebben we een hond.

Ik  heb eigenlijk nooit onder mijn eigen naam willen bloggen maar laatst zei iemand: ‘Zet je eigen naam er eens op man’ dus nu twijfel ik.

Dit vind ik overigens onwijs grappig. Jim Breur.

Plaats een reactie